PASTÍS DE CREMA I FRUITES

Per 20:21 ,

Hola a tothom! i feliç diada de sant Jordi! Avui us ensenyem un pastís de crema i fruites fàcil de fer, però que és boníssim i llueix molt!


El primer que fem és preparar crema pastissera: posem 50 g de mantega i 750 ml de llet en un pot a foc lent, que es vagi escalfant amb un tronquet de canyella i la pell de mitja llimona.


Mentrestant, en un bol, batem 4 rovells d'ou i hi afegim 187g de sucre i 75g de maizena. Veureu que queda molt espès, fins i tot costa de remenar, però és normal. 


Llavors, un cop la llet arrenqui el bull, apaguem el foc i l'anem afegint a la barreja a poc a poc (retirant la canyella i la llimona) i anem remenant. Un cop ho tinguem tot ben unificat, ho tornem a posar al foc i anem remenant sense parar fins que la crema es vagi tornant espessa. 


Llavors omplim la massa brisa, que hem col·locat al fons d'un motlle (recordeu, doblegant les vores i punxant la base), amb la crema i ho posem al forn durant uns 20 minuts (us heu de guiar perla massa, que estigui torradeta).



Per sobre hi posem les fruites que més ens agradin. Nosaltres hem triat les maduixes, el kiwi i la mandarina, que hem tallat a làmines i hem deixat una estona en remull amb almívar (que fem posant en un pot, a foc lent, la mateixa proporció d'aigua i de sucre i ho deixem coure uns minuts sense deixar de remenar fins que ens quedi un líquid espès).


Finalment, només ens queda col·locar la fruita per sobre el pastís.


I ja el tenim acabat! Ja veieu que és una recepta fàcil, que us dóna llibertat per fer variacions i que ralment queda molt bé! Animeu-vos a fer-la!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.  

També et pot interessar

1 comentarios