COCA DE CIRERES I NOUS

Per 13:45 ,

Hola a tothom!! Avui toca una recepta dolça, una coca de nous i cireres amb glassejat, que queda realment boníssima! Vam trobar la recepta al blog de pastissos I love bund cakes, hi hem fet alguna petita variació i...aquest n'ha estat el resultat:


El primer pas és batre 300g de sucre, 200g de Philadelphia i 225g de mantega. Veureu que al principi costa però amb paciència va quedant una barreja molt cremosa.


Ara hi afegim una culleradeta i mitja de vainilla líquida i ho barregem. Després, hi anem afegint 4 ous, un per un, tornant a batre després de cada incorporació. 


Llavors ja podem posar-hi les nous (nosaltres n'hem posat 50g) i les cireres tallades i sense os (uns 250g). 


L'últim pas és posar-hi 315g de farina, que tamisem amb un colador, i ho anem remenant bé. També hi posem una culleradeta i mitja de llevat i ho acabem de remenar.


Ja podem posar la massa en un motlle que hem untat amb una mica d'oli (a la recepta original ho fan en forma de "bund cake", però com que no tenim aquest tipus de motlle, l'hem fet rodó). Ho deixem coure durant 50 minuts a 170º, els últims 15 minuts tapat amb paper de plata (si ja se us ha torrat de sobre).


Finalment, preparem el glassejat: barregem 200g de sucre (ha de ser sucre glas, si no en teniu podeu picar-lo i després colar la barreja, com hem fet nosaltres), 15g de mantega i unes quantes cullerades de llet (fins que veieu que va quedant una mica líquid). El tirem per sobre la coca, de manera que regalimi pels costats, i ho deixem refredar tot. 


El glassejat és opcional, però li dona un toc boníssim! 
Animeu-vos a tastar aquesta coca, ara que és època de cireres!
I ja ho sabeu...el gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios