BRACETS DE FRUITA I CREMA

Per 22:01 , ,

Bona nit a tothom! Ja tenim recepta nova, i molt bona! Uns bracets de pasta de full amb crema i fruita.



Comencem fent la crema pastissera, i ho podeu fer seguint la recepta d'un altre pastís molt semblant que vam fer al blog: Pastís de crema i fruita .Un cop feta, la deixem refredar una mica.



Mentrestant, preparem la pasta de full. Comprem pasta de full rectangular i la tallem en 8 trossos. Dobleguem les vores dels 4 costats i les punxem per la part central amb una forquilla. Les posem a la plata del forn (freda) i, si en teniu, amb una base de silicona, o paper de forn. 


Ho posem al forn, 10 minuts (o fins que tinguin aquest aspecte), a 170º a dalt i baix.



Deixem que es refredin una mica i els omplim amb força crema pastissera. Ho podeu fer amb una màniga, però nosaltres ho hem fet amb una cullera.



I ara ja podem preparar les fruites. Hem tallat a rodanxes 2 o 3 kiwis i hem tallat grills petits de taronja (si podeu treure la pell, millor), També hi posem móres negres.



Posem primer la taronja als laterals, després el kiwi, i 2 móres al centre. Finalment, i si voleu, hi posem una mica d'almívar amb un pinzell de silicona, suaument, tant sobre la fruita com sobre la pasta de full (el fem posant al foc mig dit d'aigua i el doble de sucre, i deixem que es vagi desfent. El deixem refredar una mica).



I ja està! És una recepta una mica entretinguda, però no difícil!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios